Waterpolo

Bitllet a quarts encarrilat

Waterpolo. Mundial. La selecció espanyola tomba Montenegro amb un pas endavant en defensa i la inspiració de Perrone, i tancarà la primera fase amb Sud-àfrica, la ventafocs del grup

Espanya 11 Montenegro 7

ESPANYA:Lorrio; Munarriz (1), Granados (1), Sanahuja (1), De Toro, Larumbe, Famera, Barroso, Tahull, Perrone (5), Mallarach, Bustos i Aguirre.MONTENEGRO:Tesanovic; Macic, Perkovic (1), Averka (1), Cuckovic (1), Popadic (1), D. Radovic, Durdic (2), Ukropina (1), Spaic, Matkovic, V. Radovic i Andric.PARCIALS:2-2, 3-2, 4-2 i 2-1.

El pas endavant en defensa i la clarividència i efectivitat de Felipe Perrone en atac, amb 5 gols, van ser els arguments de la selecció espanyola per tombar Montenegro (11-7), certificar virtualment el primer lloc de la fase de grups i segellar el bitllet directe als quarts de final del mundial. Amb Edu Lorrio sota els pals, l’equip de David Martín va prendre la iniciativa des del primer moment i va saber frenar les envestides montenegrines per aconseguir el segon triomf amb autoritat. Espanya tancarà el grup amb Sud-àfrica, la ventafocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)