Waterpolo

Esperant rival a quarts de final

Waterpolo. Mundial. La selecció espanyola tanca la fase de grups amb un partit molt plàcid contra Sud-àfrica i dimarts buscarà el bitllet per a semifinals contra el vencedor de l’Austràlia-França

Sud-àfrica 6 Espanya 27

SUD-ÀFRICA:Madi; Romna, Wheeler, Badenhorst (2), Bungane (1), Sotne (1), Van Zyl, Tucker, Cronje, Faber (1), Howard (1), Swanepoel i May.ESPANYA:Aguirre; Munárriz (3), Granados (3), Sanahuja (2), De Toro (2), Valera (5), Famera (1), Cabanas (2), Barroso (2), Perrone, Mallarach (4), Bustos (3) i Lorrio.PARCIALS:2-8, 2-7, 2-8 i 0-4.

Després de dos partits d’alt voltatge contra Sèrbia i Montenegro, la selecció espanyola va tancar la fase de grups amb una plàcida victòria contra Sud-àfrica, un rival pràcticament amateur. La diferència de potencial amb els vigents campions mundials era evident, i David Martín, sense perdre el to competitiu, ho va aprofitar per provar diferents qüestions tàctiques amb vista als quarts de final, en què s’enfrontaran al vencedor de l’Austràlia-França. Fran Valera, debutant en el mundial, va ser escollit el jugador més valuós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)