Waterpolo

Preparats per fer el salt a les semifinals

Waterpolo. Mundial. L’equip de David Martín es juga contra França (12.30 h) l’accés a la pugna per les medalles de Fukuoka

Sense el peatge dels vuitens de final, la selecció espanyola fa dies que prepara el duel dels quarts contra França (12.30 h per TdP), l’antesala de la pugna per les medalles del mundial. Defensors del títol i després d’una primera fase impol·luta, el conjunt de David Martín té les idees molt clares. “França és un equip perillós i amb experiència, però si ens mantenim fidels al nostre estil de joc som superiors”, afirma el tècnic català.

Martín sap que si exhibeixen el nivell i el ritme de joc mostrat contra Montenegro, amb un pressió defensiva alta i sortides en transició, el rival poca costa tindrà a dir. França va accedir als quarts de final després de vèncer Austràlia en els vuitens (11-8) i té el veterà Mehdi Marzouki com a màxim golejador, amb deu dianes. Per la mateixa part del quadre, transiten Hongria i els Estats Units (11 h). Els altres emparellaments de quarts són: Grècia-Montenegro (8 h) i Itàlia Sèrbia (10.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)