Waterpolo

Espanya arrenca amb solvència

Waterpolo. Mundial. La vigent campiona signa un triomf clar davant de Sèrbia malgrat una baixada d’intensitat evitable en els últims minuts i es jugarà el primer lloc amb Montenegro

Sèrbia 14 Espanya 16

SÈRBIA:Misovic, Radulovic, Rasovic, Randelovic, Razic, Milojevic, Drasovic, Jaksic, Jankovic, Ubovic, Vucinic, Martinovic i Mitrovic.ESPANYA:Aguirre, Munárriz (1), Granados (5), Sanahuja (1), De Toro, Larumbe, Famera (1), Cabanas, Tahüll, Perrone (4), Mallarach (3), Bustos (1) i Lorrio (ps). .PARCIALS:2-3, 3-5, 5-5 i 4-3.

Espanya va començar la defensa del títol mundial amb un triomf contra la devaluada Sèrbia per 14-16 (2-3, 3-5, 5-5 i 4-3), en el seu debut en el grup D. Amb vuit catalans i el tècnic català David Martín es jugarà demà contra Montenegro (6.30 h), que va apallissar Sud-àfrica (35-10), la primera plaça del grup, que dona l’accés directe als quarts sense jugar els vuitens, que disputaran els segons i el tercers dels quatre grups. El terrassenc Álvaro Granados, amb cinc gols, va ser el màxim golejador del conjunt de David Martín. Espanya va signar un meritori 8/11 en les accions de superioritat. Sèrbia va començar amb un 2-0, però la reacció del conjunt de Martín va ser virulenta: un 7-0 liderat per Granados (4) i amb gols de Perrone, Bustos i Mallarach (7-2), amb 4/4 en superioritats. Sèrbia va aturar la sagnia amb tres gols: 5-8 a la mitja part. El conjunt balcànic es va situar a tres gols amb el cinquè de la seva figura Rasovic (8-11), però Mallarach va replicar (8-12) en un quart molt igualat i va tornar a aparèixer en el clau 10-13. Espanya va sentenciar amb els gols seguits de Famera, Perrone i Sanahuja (10-16), però es va adormir i els serbis van signar un parcial de 4-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)