Barça

Xavi: “Hem fet un dels pitjors partits que recordo en aquests dos anys”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota contra el Xakhtar per 1 a 0. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Joc de l’equip

“Estem en un moment baix en quant a joc, pèrdues de pilotes i entendre com atacar. Estem en un moment dolent de la temporada. Hem fet un dels pitjors partits que recordo en aquests dos anys, i en el moment més inoportú. Hem de tornar a ser reconeixibles. Estem en un moment baix de confiança. Hem de fer un reset perquè no ens sentim còmodes en el joc. No hem sabut atacar ni estar fluids”.

Situació de l’equip

“Depenem de nosaltres mateixos, però ens hem de refer. Hem de treure el caràcter, l’orgull i recuperar la confiança. Hem de retrobar sensacions i recuperar la gent mentalment. Estem bloquejats i hem de recuperar als jugadors”.

Els rivals els generen molt perill

“Estem fent les coses malament en general, tant en atac com en defensa. Concedim massa. Són detalls que en aquest nivell passen factura. Hem de recuperar els jugadors, que se sentin còmodes dins el camp. Els jugadors han de fer un pas endavant perquè els necessitem”.

Què li preocupa més de l’equip?

“Sobretot, que no perdin la confiança. Han de recuperar la confiança i el dinamisme. No hi ha res perdut. Hem de fer un reset i recuperar el que hem fet bé fins ara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)