Barça

El partit d’homenatge a Johan Cruyff de l’Agrupació de Jugadors es posposa

L’Agrupació de Jugadors (AJ FCB) i el FC Barcelona han decidit reagendar el partit d’homenatge a Johan Cruyff que s’havia de disputar aquest diumenge 26, entre un equip de l’ AJ FCB i un combinat de l’AFE. Aquesta decisió s’ha pres de per tal de poder incloure aquest partit dins dels actes dels 125è aniversari del Club i celebrar la figura de Johan Cruyff com una de les icones de la història del FC Barcelona i el seu impacte dins de la cultura i la filosofia de l’entitat.

Els aficionats i aficionades que han adquirit l’entrada rebran el reembossament total del seu import mitjançant els canals habituals.

El proper dimecres 29 de novembre, com a preparació de la celebració del 125è aniversari de l’entitat i coincidint amb el dia en què el club compleix 124 anys, David Carabén serà presentat oficialment com a Comissionat del 125è aniversari, en un acte en el qual es llegirà el Manifest d’aquest esdeveniment i també es presentarà la imatge gràfica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)