Barça

Ter Stegen segueix sent dubte per a Vallecas

El Barça s’ha exercitat aquest dijous sense el porter Marc-André ter Stegen, que continua tractant-se dels problemes d’esquena que arrossega, de manera que la seva participació per enfrontar-se dissabte (14.00 hores) al Rayo Vallecano segueix sent una incògnita.

El porter va abandonar divendres passat la concentració de la selecció alemanya després de patir un dolor agut d’esquena i aquesta setmana encara no s’ha exercitat amb normalitat a les ordres de Xavi Hernández.

A l’entrenament de demà el club confirmarà si el porter alemany està a disposició del tècnic. Si no és així, Iñaki Peña apunta a la titularitat a Vallecas.

En aquest sentit, el porter ha assegurat avui, en la gala dels Premis MARCA 2023 on ha recollit el trofeu Alfredo Di Stéfano al millor jugador de la temporada passada, que “cal veure com evoluciona” de les esmentades molèsties a a l’esquena. “La sensació ara mateix és que cal veure com evoluciona. Estem en contacte amb els metges cada dia per avaluar com seguir. Ho intentarem, però a veure com estic”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)