Barça

Laporta no diu res sobre un possible recanvi per a Gavi

Joan Laporta, ha assegurat avui que l’entrenador Xavi Hernández “té elements per seguir fent una bona campanya” i ha esquivat, d’aquesta manera, les preguntes sobre si el club estudia fitxar algun jugador en el proper mercat de hivern després de la greu lesió de Gavi. “En principi pensem que tenim una plantilla molt competitiva i l’entrenador té elements per continuar fent una bona campanya”, ha afirmat Laporta durant la gala dels premis MARCA 2023 que s’ha dut a terme avui a Barcelona.

El president del FC Barcelona ha qualificat de “desafortunada” la lesió patida la setmana passada per Gavi, que ha patit un trencament complet del lligament creuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern que el mantindrà uns vuit mesos de baixa. “És una desafortunada lesió. El primer ara és que el jugador se centri en la seva recuperació. Gavi té molt present i futur encara. Al club estem al seu costat per al que calgui”, ha declarat Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)