Franja TV3

Dissabte, 19 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Persona infiltrada
Carme Ruscalleda-Família Geis Albertí
Carme Ruscalleda és la famosa convidada d'aquest programa. La popular cuinera juga amb una família de Sant Feliu de Guíxols que, després de la jubilació, ha descobert el món tàntric. Carme ha d'investigar la casa i la família, mentre ells intenten despistar-la amb sessions de relaxació amb poca roba i mossets culinaris. En joc, un premi de 5.000 euros.
Altres
Durada: 65'
13.45
Zona zàping
En aquesta nova edició del programa, es poden veure situacions on la mascareta que ara ha de portar tothom ha estat protagonista, com en una atracció de Port Aventura, o un cigne que ajuda una noia a posar-se-la bé. A més, La Lliga de futbol ha començat, i es mostra una paròdia on els jugadors es converteixen en personatges d'Els Simpsons. Per altra banda, es veu un dels millors gols de l'any i, també, per contra, una de les pitjors errades. Com a curiositats, un cop de golf màgic i un gat que es cola en una cursa atlètica. Finalment, el programa suma la participació d'Adrià Salas, del grup La Pegatina, que tanca el programa amb el seu tema La guspira.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Norman, l'home que ho aconseguia to
Norman Oppenheimer és un home de negocis d'estar per casa que viu a Nova York i que es passeja pels cercles jueus de la ciutat fent promeses buides, insistint en organitzar reunions i assetjant els assistents personals d'homes poderosos amb oportunitats d'inversió. Un dia, per casualitat, es fa amic de Micha Eshel, un carismàtic polític israelià que es troba en un mal moment de la seva vida. Intuint la seva vulnerabilitat, el Norman contacta amb ell mitjançant el regal d'un parell de sabates molt cares, cosa que commou el Micha. Uns anys més tard aquest polític esdevé un líder mundial influent, i és llavors quan el Norman decideix recordar-li el gest, fet que li canvia la vida radicalment.
Pel·lícules
Durada: 130'
18.00
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
18.25
Trofeu Joan Gamper
En una setmana molt complicada per a la junta directiva, immersa en un huracà de denúncies, acusacions, desconfiança i una moció de censura, el nou Barça de Ronal Koeman debuta al Camp Nou per presentar l'equip amb el qual competirà aquesta temporada 20/21. Sense grans noms entre les altes esportives, l'aficionat té les seves esperances posades en les joves promeses del club, començant pels jugadors del planter Ansu Fati i Riqui Puig i acabant pels nouvinguts Pedri i Trincao. Comentaristes: Àlex Castells, Gerard Autet i Francesc Latorre.
Esports
Durada: 155'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
La setmana que el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha comparegut davant del Suprem a la vista sobre la seva inhabilitació, el programa entrevista les diputades Elsa Artadi, de JxC; Marta Vilalta, d'ERC, i Maria Sirvent, de la CUP. Les tres formen part de la negociació d'una resposta conjunta de l'independentisme a la imminent decisió judicial. A més, l'espai compta també amb la presència del periodista Toni Clapés i l'exfutbolista i exentrenador del Futbol Club Barcelona Carles Rexach, que expliquen com els està afectant la pandèmia i donen el seu punt de vista sobre la moció de censura a Josep Maria Bartomeu i sobre el cas Messi. Per altra banda, es parla del fet que el govern espanyol ha aprovat l'avant projecte de la nova Llei de memòria democràtica.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'