Franja La 2

Dissabte, 19 setembre de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Coro RTVE: Basílica Monasterio El Escorial y Basílica Nuestra Señora de Atocha. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Nacido explorador
Sudáfrica: tortugas y tsongas
Richard Wiese viatja en cada episodi a un país diferent per descobrir la vida silvestre, les cultures i les meravelles naturals que hi ha al planeta.
Documentals
Durada: 30'
10.00
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 30'
10.30
Para todos La 2
El programa estrena nova temporada aquest dissabte reflexionant sobre els test de detecció de la COVID-19. S'entrevista Laura Lechuga, química de el Consell Superior d'Investigacions Científiques, que explica els avenços que estan aconseguint per poder detectar el coronavirus. Així mateix, el programa també entrevista el filòsof Antonio Fornés sobre el futur de la democràcia com a sistema polític. Fornés considera que en aquests temps del coronavirus és imprescindible reflexionar sobre un sistema polític que garanteixi tots els drets. El filòsof és coautor del llibre ¿Son demócratas las abejas?: La democracia en la época del coronavirus. A més, l'espai també reflexiona sobre la ludopatia i es parla de la feina de Brett Matthews, un emprenedor social canadenc que ajuda les persones analfabetes a gestionar els diners en format digital, amb els pagaments en línia i les transferències bancàries. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 30'
11.00
Paraísos cercanos
Avui: Jordania, piedra viva i Seychelles.
Documentals
Durada: 115'
12.55
Comida al descubierto
Leches alternativas, fraude en el pescado y sucedáneos
Jimmy viatja pel món descobrint els plats més típics de cada país i els aliments més nutritius.
Documentals
Durada: 25'
13.20
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Inclou El abejaruco (II) i El lobo: En aquest episodi es mostra la situació del llop en la seva relació amb l'home des dels seus orígens.
Documentals
Durada: 60'
14.20
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 45'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Supersentidos: fuerzas especiales: Equipo especial i La magia del Gran Azul. Los siete continentes: América del Sur: Aquest episodi se centra a l'entorn de l'Equador, més concretament al l'Arxipèlag de les Galápagos. Aquí s'observen alguns animals com el lleó marí o les iguanes marines, entre altres.
Documentals
Durada: 95'
17.55
Atleta gourmet
Cádiz
Cadis, una ruta màgica i plena de gustos on Íñigo gaudeix de la increïble riquesa gastronòmica. El Parc Natural de la Breña, Barbate i Zahara de los Atunes són l'escenari ideal per gaudir de l'esport i de la cuina més autèntica. Tonyina, carn de vermell i sarg fregit són tresors de la zona.
Documentals
Durada: 30'
18.25
Escuela de animales
Canguros
Per sobreviure en ple desert d'Austràlia, un cangur orfe necessita ajuda. Aquest és el cas del petit Titche, la mare del qual ha estat atropellada a la carretera que creua el desert. Per sort, el canguret acaba al refugi de Brolga, que té cura d'ell fins que pugui tornar al seu hàbitat.
Documentals
Durada: 55'
19.20
Mujeres que hicieron historia
Cleopatra
Cleopatra, reina d'Egipte en un temps d'inestabilitat, va necessitar a Juil Cèsarr, va estimar a Marc Antoni i Octavià va voler sotmetre Egipte per la força. Expulsada d'Alexandria pel seu germà, que li va disputar el tron, va buscar en Juli Cèsar un aliat poderós per lluitar contra ell i influir a Roma.
Documentals
Durada: 50'
20.10
España a ras de cielo
Avui: Ciudades para todos i El viñedo del mundo.
Documentals
Durada: 110'
22.00
El cine de La 2: Mi familia italiana
En un poble d'Itàlia, se celebra el desè aniversari de la mort de Saverio Crispo, el gran galant del cinema italià. A la cerimònia arriben les cinc filles, escampades pel món, i dues exdones, una italiana i una altra espanyola. Enmig de les celebracions irromp Pedro del Río, l'actor especialista que sembla conèixer l'actor millor que ningú.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
La noche temática
Inclou Antigüedades de sangre i Siria, los últimos guardianes del patrimonio
Documentals
Durada: 110'
01.35
El legado del califato
Un equip de Documentos TV entra en presons i camps on estan detinguts, en una mena de llimbs legals, els combatents del Daesh i les seves famílies. El programa parla també amb víctimes dels terroristes del Daesh a Síria i l'Iraq.
Documentals
Durada: 65'
02.40
Sin vida privada, la cultura vigilada
Viatge per les entranyes de l'aparell repressiu del règim franquista, que va vigilar i perseguir a la major part dels intel·lectuals i creadors del segle XX.
Documentals
Durada: 65'
03.45
Spanish Western
Documental de tipus sociològic sobre l'impacte dels rodatges de pel·lícules a l'Espanya dels 60 i 70, que va modificar el modus vivendi a la comarca d'Almeria.
Documentals
Durada: 55'
04.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'