Franja La 1

Dissabte, 19 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'
09.35
MasterChef Celebrity
Celia Villalobos, Ainhoa Arteta, Josie, Pedro Delgado, Raquel Sánchez Silva, Florentino Fernández, Gonzalo Miró, Raquel Meroño, Jesús Castro, Laura Sánchez, Lucía Dominguín, La Terremoto de Alcorcón, Nicolás Coronado, Juanjo Ballesta, Melani Olivares i David Fernández es posen el davantal de MasterChef per primera vegada. A més, Miguel Ángel Muñoz i Saül Craviotto, els guanyadors de les dues primeres edicions del programa, aconsellen els aspirants a la primera prova on els concursants han de cuinar un plat amb el bonítol com a element central. Més tard, el castell de Jaén acull la primera prova d'exteriors. Els aspirants comproven la necessitat de treballar en equip en una cuina. Finalment, per guanyar-se el dret a continuar una setmana més treballen amb diferents formatges, embotits, conserves, adobats i salaons en una prova delicatessen. El xef Dani García intenta ajudar-los.
Altres
Durada: 235'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Tour de France
Contrarellotge individual que pot determinar la classificació final d'aquesta edició. El recorregut proposa una pujada a La Planche des Belles Filles, amb una longitud de 5,9 km i un desnivell mitjà del 8,5%. Un total de 36,2 quilòmetres imprevisibles i amb grans possibilitats de sorpreses.
Esports
Durada: 125'
18.05
Sesión de tarde: Diagnóstico delicioso
La carrera del xef Dave Oberlin cau en picat després d'un altercat amb un famós crític culinari. Vetat en tots els restaurants d'elit, el Dave només troba feina com a professor en una escola de cuina, fins que un hospital local li demana que col·labori en un programa de vida saludable.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.35
Cine de barrio: Cateto a babor
Miguel Cañete, un vilatà que viu amb el germà petit, el Quique, sol·licita diverses pròrrogues per lliurar-se del servei militar. No obstant això, rep un ultimàtum del Ministeri de Marina pel qual se li ordena presentar-se a la caserna d'Instrucció de Sant Ferran.
Pel·lícules
Durada: 85'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La carrera de las vacunas i Vivir con el fuego: Les autoritats descriuen l'onada d'incendis que assola l'oest dels Estats Units com una catàstrofe sense precedents a la qual no es veu un final proper. Aquest desastre està avivant el debat sobre les conseqüències, ja palpables, del canvi climàtic, ja que les flames han deixat desenes de morts i arrasat gairebé dos milions d'hectàrees en els tres grans estats del litoral pacífic: Califòrnia, Oregon i Washington. A més, el fum tòxic ha convertit l'aire de ciutats com Portland, Seattle, San Francisco o Los Angeles en el més contaminat del món. La corresponsal de TVE a Estats Units, Sara Rancaño, recorre el paisatge calcinat que està deixant aquesta catàstrofe humana i mediambiental.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Tully
La Marlo, mare de tres fills, un d'ells acabat de néixer, rep un inesperat regal de part del seu germà: una mainadera perquè l'ajudi cada nit. Primer li sembla una extravagància, però la Marlo acaba tenint una relació única amb la Tully, una jove mainadera amable, sorprenent i, de vegades, difícil.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: ¿Cómo se escribe amor?
Un guionista britànic passa pel seu pitjor moment. Després d'uns anys brillants, plens d'èxits, les coses li van molt malament. A més de no tenir feina, s'ha divorciat i està en la ruïna. La seva vida no pot empitjorar més. Quan li ofereixen fer classes en una petita universitat, accepta la proposta. Allà coneix una mare soltera, de la qual s'enamora perdudament.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.15
Pel·lícula: El viaje de sus vidas
Una antiga estrella de Hollywood s'escapa del seu retir de Londres per anar al funeral d'un examant a França. Pel camí es troba amb la Priscilla, un reprimida mestressa de casa anglesa, que decideix ajudar-la a arribar fins a la seva destinació. Juntes es posen rumb a França amb uns recursos limitats.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'