Programació La 1

Diumenge, 1 març de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'
09.05
Seguridad vital
Programa sobre educació vial amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dóna veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
09.35
Maestros de la costura
En la primera prova els aspirants coneixen la nedadora Ona Carbonell, que compagina la seva carrera d'esportista amb els seus estudis de disseny. Ella és l'encarregada de demanar-los als aprenents que confeccionin un conjunt complet de roba interior esportiva en 90 minuts. Més tard, a la seu central de l'ONG Humana, que des de 1987 ha recollit més de 300.000 tones de roba i residus tèxtils, els participants realitzen un conjunt de dues peces amb roba que ha estat donada. Els exaprenents poden tornar a la competició en aquesta prova demostrant la seva destresa a l'hora de realitzar una faldilla i una armilla de disseny propi usant un mínim de tres peces de segona mà. Per finalitzar, en la prova d'eliminació els concursants realitzen un barret, pamela o lligadura seguint les claus de Candela Cort.
Altres
Durada: 170'
12.25
Españoles en el mundo
Avui: Colorado i Mozambique.
Altres
Durada: 125'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Oxford
La historiadora Nina Petersen torna a Oxford després de cinc anys, com a convidada a un seminari de la universitat. Però aviat es veurà dividida entre dos homes: el seu exprofessor i examant, amb el qual va escriure un llibre, i el Daniel, un guapo lampista, que està connectat amb el llibre que tots dos van escriure.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Medicina para el amor
Com tots els estius, la Julia va a veure la seva tia, que dirigeix una cafeteria en una illa idíl·lica. Allà veu per fi el seu xicot, el Magnus, que treballa com a metge rural. Però just quan arriba el Magnus ha de marxar a Marsella. El metge i rodamon Henrik Lindberg el substitueix a la consulta.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Entre amigos
El Richard, el Gilles i el Philippe són amics de tota la vida. Un estiu, lloguen un magnífic iot al costat dels seus nòvies i s'embarquen en un viatge de plaer cap a Còrsega. Però la convivència a bord no sempre és fàcil. Especialment perquè cada parella té els seus propis problemes i el temporal a alta mar no facilita precisament les coses. Entre rialles i confessions, les queixes i la gelosia surten a la superfície. Cada un haurà de revisar la seva pròpia vida i les seves relacions amb els altres.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Operación Triunfo
La gala d'avui viu una nova expulsió. Els espectadors han de tornar a triar entre tres concursants nominats: el Bruno, l'Hugo o el Rafa. Un d'ells s'haurà d'acomiadar de l'acadèmia a la gala d'avui, que compta amb les actuacions d'Edurne i Ariadna, que torna al programa per cantar per primera vegada el seu nou single.
Altres
Durada: 165'
00.45
El chat de OT
Espai que recull les primeres impressions dels concursants després de la gala. A més, els espectadors tenen l'oportunitat de comunicar-se amb ells a través de missatges.
Altres
Durada: 80'
02.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'