Programació La 2

Diumenge, 1 març de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Donación F. Juan March. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
La lengua española en el Magreb
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
La fe de Alfonso y Tatiana
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Hablemos de libros
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
En tierra de todos
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Hilo directo
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Ntra. Sra. de Las Américas, Madrid
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Valencia misiona en copiapó
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
13.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.30
Tu boca en los cielos
Història dels Sefardites al Magrib.
Documentals
Durada: 60'
14.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
14.45
Extrañas maravillas del mundo
Avui s'expliquen les causes de fenòmens estranys, com per què la sang de l'esquirol terrestre de l'àrtic pot arribar a temperatures sota zero o la rata talp nua no presenta signes d'envelliment amb els anys, i es coneix la tecnologia que fa possible guardar informació en ADN.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 50'
16.25
Grandes documentales
Inclou Gigantes de las profundidades, Islas de un mar desértico i Planeta selva: La selva de los espíritus. Magadascar
Documentals
Durada: 135'
18.40
El señor de los bosques
Braojos, Madrid
L'equip viatja amb l'humorista Santiago Urrialde a Braojos de la Sierra, un entorn de pastures i horts familiars envoltat per un immens bosc de pins. L'actor recorda les seves imitacions de Rambo i, al final del passeig, troben un deliciós bolet comestible.
Documentals
Durada: 30'
19.10
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Kan
Semey, la ciudad nuclear
Miquel Silvestre segueix travessant l'enorme i estepari país de Kazakhstan, recorrent una carretera estreta i de superfície lamentable. Menja en restaurants modests de la ruta, on l'aborden els locals, perquè allà l'exòtic és ell. Fa parades curioses a la ruta per explicar el funcionament del sistema comunista de les bancades populars. I per fi arriba a una gran ciutat anomenada Semei, que guarda una terrible història, perquè en ella es produïen i provaven les bombes atòmiques amb què l'URSS competia en la carrera armamentista amb els Estats Units.
Documentals
Durada: 30'
19.40
Un país mágico
Guadalajara
El destí màgic d'avui és Guadalajara, on l'equip visita el museu provincial més antic d'Espanya i recorre les petjades de l'escriptor Buero Vallejo a la seva ciutat natal. També coneix la història de l'única dona espanyola que va arribar a convertir-se en escultora del monarca i admira una de les pintures murals mitològiques més importants del Renaixement a Espanya.
Altres
Durada: 60'
20.40
This Is Art
Valentía
De manera didàctica i entretinguda, Ramon Gener ajuda a'espectador a comprendre les obres d'art que millor representen el més sublim i intangible de la naturalesa humana, les emocions i els sentiments, i a entendre les circumstàncies que van envoltar els autors que amb més èxit van encarnar la valentia.
Altres
Durada: 50'
21.30
Imprescindibles
Inclou Jorge Herralde, anagrama de un editor
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: La adopción
La Natalia i el Daniel són una parella espanyola estable i que s'estima però que no està preparada per al que li toca viure. Tots dos decideixen adoptar i es traslladen a un país de l'est d'Europa per fer-ho. Un cop allà, comproven com la seva il·lusió inicial es converteix en desconcert, i després en indefensió i impotència davant del descobriment d'un sistema on regna la corrupció i on es trafica amb el futur dels nens i l'ànsia dels pares. Viure aquesta situació de tensió i risc afecta la parella, cosa que provoca que aflorin conflictes fins ara tapats.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.40
Crida: Fallas de Valencia
Altres
Durada: 60'
01.40
En la máquina de matar de Hitler
Inclou El increíble banquero de Hitler, Ahnenerbe. Los espeluznantes científicos de Hitler i Los campos del horror nazi: A Hitler li va portar menys de deu anys establir els camps de concentració. Molts d'ells es van convertir en presons de la mort que van ser l'escenari d'un dels pitjors genocidis de la història de la humanitat.
Documentals
Durada: 160'
04.20
Jóvenes invisibles
Aquest documental busca fer visible l'invisible, i donar veu a aquells que, com Gustavo, Marcelo, Mikel, Cristina, Noah, Antía o Regina, lluiten per donar visibilitat, conscienciar enfront de les seves malalties i promoure la investigació per al seu tractament. Un documental sobre l'amor, l'esperança, el valor, l'alegria i l'aprenentatge.
Documentals
Durada: 60'
05.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
05.30
La aventura del saber
Emissió dels reportatges El túnel del tiempo: Idolos. Mirada milenarias (I) i Agenda natural. A més, entrevista al metge i periodista Nicolás Romero i Emilio Ontiveros, president d'Afi i catedràtic emèrit d'Economia de la UAM.
Altres
Durada: 60'