Artem Dovbyk veu com Bailly li evita la rematada en una acció del partit d’ahir
Girona
Girona-Vila-real, 0-1

No sempre es fa justícia

El Girona mereix molt més, però la falta d’encert en els metres finals li costa la segona derrota del curs a Montilivi, contra el Vila-real

Els de Míchel diuen pràcticament adeu a la lluita per la segona posició i ara hauran de remar per assegurar la tercera

Tsygankov en ple partit
Girona
Girona
El protagonistaViktor Tsygankov

L’espurna que el caracteritza

Avui fa...

2022
Barça
El Barça femení tanca la lliga perfecta: 30 de 30 El Barça guanya l’Atlético de Madrid (2-1) en l’últim partit de la lliga i tanca el campionat perfecte, amb 30 victòries en els 30 partits disputats. Paredes i Aitana marquen els gols de l’equip de Jonatan Giráldez, que acaba la lliga amb 159 gols a favor i 11 en contra. L’estadi Johan Cruyff viu la tercera millor entrada de la història, amb 5.179 espectadors.
FOTO: FCB
2012
Ciclisme
Joaquim Rodríguez guanya a Assís i es posa líder en el Giro Joaquim Rodríguez (Katuixa) guanya la desena etapa del Giro entre Civitavecchia i Assís i és el nou líder de la cursa amb 17 segons d’avantatge sobre el canadenc Ryder Hesjedal (Garmin). L’últim ciclista nascut a Catalunya que havia estat líder en la prova italiana havia estat Miquel Poblet el 1961. El càntabre resident a Barcelona José Pérez Francés va ser líder el 1967.
FOTO: EFE
2003
Bàsquet
L’UB Barça guanya la lliga femenina i trenca tretze anys de sequera catalana L’UB Barça guanya la Lliga Femenina i trenca tretze anys de sequera dels equips catalans en aquesta competició. L’equip de Carme Lluveras derrota el campió anterior, el Ros Casares (70-72), en el cinquè partit de la final, jugat a València i es pren la revenja de les derrotes en les dues lligues anteriors. L’últim campió català havia estat el Microbank Masnou l’any 1990.
FOTO: EFE