Barça

“És un dels millors partits del curs”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi va mostrar-se content al final del partit per la versió oferta pel seu equip, encara que el fet d’imposar-se just al final el va deixar un pèl contrariat. “Teníem el partit controladíssim amb el 0-2 i tornem a encaixar amb molta facilitat. El que més em preocupa és la nostra àrea”, va dir. “És culpa nostra el que ens està passant”, va seguir el tècnic, que també va enumerar el que li va agradar: “Crec que és un dels millors partits de la temporada. Ens hem retrobat amb el joc, còmodes amb la pilota i sense. Hem sotmès i dominat un Betis que aquí ningú havia guanyat.” “Però hauríem d’haver guanyat abans i àmpliament”, va manifestar.

El tècnic també va ser interrogat pel polèmic Real Madrid-Almeria. “Em quedo amb les paraules de Garitano. Si parlem ens sancionen, però ho ha vist tothom”, va indicar l’entrenador, que va anar més enllà. “Serà molt difícil guanyar aquesta lliga. Ja ho vaig dir a Getafe. Hi havia coses que no em quadraven. Hem de continuar treballant. Queden 18 partits i hem d’anar fins on ens arribi però hi ha coses que no controlem. Ho ha vist tothom”, va asseverar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)