Lamine Yamal
Barça-València, 21 h

Tres punts i seguit

Després d’una setmana marcada per la confirmació de la continuïtat de Xavi i l’aposta per l’actual projecte, el Barça buscarà contra el València un triomf que li permeti anar a Montilivi a defensar la segona posició

Futbol sala
El Barça és el rei europeu a Lleida El Barça Alusport es va coronar com a millor equip d’Europa en imposar-se 3-1 al Dinamo de Moscou en la fase final de la UEFA Futsal Cup, que es va disputar a Lleida. L’equip de Marc Carmona es va imposar amb gols de Wilde, Lin i Jordi Torras. La secció de futbol sala s’afegia a les d’hoquei sobre patins, handbol i bàsquet, a més de la de futbol, que ja havia conquerit la copa d’Europa.
1923
Bàsquet
La Patrie guanya el primer campionat de Catalunya La Societé Sportive Patrie guanya la primera edició del primer campionat de Catalunya. Derrota el Barcelona BBC (8-4) en la final que es disputa a l’Estadi Català, a la Foixarda, a Barcelona. Havia guanyat el Laietà (8-7) en les semifinals, mentre que el Barcelona BBC havia superat l’Espanyol (4-2). Vuit equips participen en el campionat, que es disputa per eliminatòries.
1995
El CN Catalunya s'emporta la supercopa d'Europa El CN Catalunya derrota 12-9 el Vasas de Budapest en el partit de tornada de la final que es disputa a la piscina Sant Jordi i guanya la supercopa d’Europa. El campió d'Europa havia perdut per 8-6 en el partit d'anada.