Lamine Yamal celebrant el seu gol
Barça-Real Sociedad, 2-0

El Barça no falla contra la Real i recupera el segon lloc

1a divisió. Els gols de Lamine Yamal i Raphinha han donat els tres punts a l’equip de Xavi, que avança el Girona i torna a la segona posició

1994
I Djukic va fallar el penal El Barça va guanyar la lliga per quarta temporada consecutiva. Els blaugrana van arribar a l’última jornada obligats a guanyar el Sevilla i a esperar que el Deportivo no derrotés el València a Riazor. El Barça va guanyar 5-2 després d’una remuntada, mentre que el Deportivo no va passar de l’empat. En l’últim minut, el Dépor va disposar d’un penal que va llançar Djukic i que va aturar el porter González.
1967
Hoquei sobre patins
El Reus Deportiu guanya la seva primera copa d'Europa El Reus Deportiu va guanyar per primer cop la copa d’Europa d’hoquei sobre patins, i va succeir en el palmarès el CP Voltregà, que havia guanyat la primera edició. El Reus va guanyar 6-3 el Monza a Reus en el partit de tornada. En l’anada havia empatat 3-3. En les semifinals, el Reus havia eliminat el Voltregà derrotant-lo en els dos enfrontaments.
1931
Rugbi
La Santboiana és campiona de copa per primera vegada La UE Santboiana guanya per primer cop el títol de copa en superar 12-6 el Real Madrid en la final de la tercera edició del campionat que es disputa al camp de Chamartín, a Madrid. Al descans l'equip santboià dominava per 3-6. La Santboiana manté el domini català en el torneig ja que el Barça havia guanyat les dues primeres edicions.